Астролог назвала найвдаліший день вересня: він настане вже зовсім скоро

Читать на русском
Автор
3073
День осіннього рівнодення астрологи вважають енергетично потужним
День осіннього рівнодення астрологи вважають енергетично потужним. Фото Depositphotos

Вже наступного тижня настає осіннє рівнодення

У 2022 році день осіннього рівнодення настає 23 вересня, ще він відомий як свято Мабон. У цей час Сонце переходить із північної півкулі в південну і день за тривалістю майже дорівнює ночі. Наші пращури виділяли цю дати, влаштовували свято врожаю і проводили різні обряди. Тоді як у астрології цей день вважається чи не найсприятливішим цього місяця.

День осіннього рівнодення цього разу припадає на ще один важливий космічний період – ретроградну фазу Меркурія. Як заявила астролог Ангеліна Вакуліна в коментарі "Главреду", саме 23 вересня — найуспішніший для всіх людей момент цього місяця.

Так, астролог зазначила, що 23 вересня не лише настає день осіннього рівнодення, а відбувається перехід планети Меркурій. За її словами, день можна назвати найсприятливішим.

"Рівнодення — це час, коли енергія Сонця і Місяця врівноважена. Це буде спокійний день, коли потрібно працювати, не покладаючи рук", — розповіла Вакуліна.

Зазвичай у день осіннього рівнодення прийнято підбивати підсумки, висловлювати подяку, готувати смачну вечерю для домочадців, прикрашати будинок букетом з осіннього листя або додавати затишку за допомогою свічок і вина. Також астрологи рекомендують у день осіннього рівнодення відпустити всі образи та влаштувати генеральне прибирання будинку, щоб "почистити простір".

Як писав "Телеграф" раніше, астроекспертка розповіла, яке значення для України має день осіннього рівнодення. У п’ятницю, 23 вересня, Меркурій з’єднається із Сонцем. За словами астролога, ці події символічно покажуть, які тенденції візьмуть гору в останні місяці року.