Завжди кажуть тільки правду: названі 3 найчесніші знаки Зодіаку

Читать на русском
Автор
854
Знаки вогненної стихії – найчесніші
Знаки вогненної стихії – найчесніші. Фото shutterstock.com

Овни, Леви і Стрільці не будуть брехати, навіть якщо когось приголомшать своєю прямолінійністю

Деякі знаки Зодіаку вважаються головними зрадниками, вони нескінченно можуть брехати своїм партнерам. Інші ж представники зодіакального кола не здатні на брехню, навіть якщо вона на благо. Їхня прямота може збивати з ніг, зате будьте впевнені – перед вам кришталево чесна людина.

За словами астрологів, до найчесніших знаків зодіаку належать персонажі вогненної стихії. Як пише bustle, саме Овни, Леви та Стрільці зазвичай говорять, не замислюючись про те, як їхні слова можуть вплинути на інших.

Овен

Цей орієнтований на дії, більш агресивний знак не стримуватиме свою мову і ухилятиметься від конфронтації. Овни схильні бути більш прямими та чесними у своїх почуттях, іноді до дискомфорту оточення. Коли доходить до любові, для Овна важливо знайти партнера, який не боїться правди і чесний сам по собі. Овен також може отримати користь, навчившись робити паузу перед тим, як сказати щось, що може зрештою зачепити чиїсь почуття. Гороскоп для Овна на сьогодні читайте на сайті.

Лев

Льви мають схильність до драматизму, тому вони завжди скажуть вам про це прямо. Це ті люди, які прямо заявлять, чи є у вас помада на зубах. Вони також будуть першими, хто розповість вам про свої почуття. Леви зрештою хочуть, щоб їх вважали зразками для наслідування чи лідерами. Таким людям потрібно, щоб інші їм довіряли, тож чесність стає необхідністю. Лідери, високопосадовці та зірки, багато з яких Леви, часто перебувають під пильною увагою громадськості, що робить чесність або її відсутність помітним аспектом. Яким буде цей день для Левів, дізнайтесь у їхньому гороскопі на сьогодні.

Стрілець

Якщо вам потрібно, щоб хтось розповів вам холодну сувору правду, зверніться до Стрільця. Цей знак різкий і схильний думати вголос. Стрілець безмежно мчить кудись у далечінь у гонитві за правдою. Пошук істини та відкритість стають сильними рисами їхнього характеру, перше – це ще й важлива частина їхньої життєвої мети. Що підготували зірки Стрільцям сьогодні, розповість щоденний гороскоп.

Раніше "Телеграф" писав, які знаки Зодіаку посваряться з близькими наприкінці вересня. Конфліктів уникнути не вдасться, заявили астрологи.