Відомий таролог передбачила долю Луганської області: "Ми чекаємо..."

Читать на русском
Автор
8177
Таролог Людмила Хомутовська передбачила деокупацію Луганської області
Таролог Людмила Хомутовська передбачила деокупацію Луганської області. Фото freeradio.com.ua

За прогнозами Хомутовської, сценарій деокупації буде таким самим, як і на Харківському напрямку

Український таролог Людмила Хомутовська зробила розклад на картах Таро щодо Луганської області. За її словами, ситуація на Луганщині буде такою самою, як і на Харківському напрямку.

В інтерв’ю зі Славою Дьоміним Хомутовська розповіла, що сценарій деокупації Луганської області та населеного пункту Станиця Луганська може бути схожим, як і на Харківщині, але поки що потрібно трохи почекати.

"На Луганщині та у Станиці Луганській особливо зараз максимальна активність. Сказати, що завтра чи післязавтра туди прийдуть якісь зміни… Цього немає. Поки не йдеться про звільнення, а йдеться про накопичення ресурсів. Ми чекаємо… Далі активується "колісниця" і дуже швидко почне все відбуватися. Я так думаю, буде щось на кшталт того, що ми бачили у Харківській області. Але зараз нам пропонують чекати", — заявила таролог.

Раніше, згідно з розкладом Таро екстрасенса Рубіни Цибульської, ситуація на фронті буде напруженою, але на користь українських Збройних сил.

Нещодавно астролог Сергій Кобзар заявив, що кінець війни не буде миттєвим. За словами астроексперта, перемога України йтиме "шарами".