Названо трьох головних невдах за знаком Зодіаку, які ненавидять програвати

Читать на русском
Автор
605
Гороскоп може розповісти про ваші риси характеру
Гороскоп може розповісти про ваші риси характеру. Фото Freepik

Овен, Лев і Скорпіон часто ображаються на програш болісно і по-дитячому

Деяких знаків Зодіаку астрологи вважають улюбленцями фортуни, інших же швидше назвуть невдахами. Більше того, ці люди не тільки часто програють, а й не вміють сприймати поразку з гідністю.

За словами астрологів, є три невдахи за знаком Зодіаку – Овен, Лев та Скорпіон. Про це свідчать їхні гороскопи, пише NY Post.

Овен

Овен часто бажає більшого тут і зараз, хоче бути першим і завжди перемагати. Змагання – його стиль життя, суперництво змушує Овна почуватися живим, тоді як перемога, на його думку, робить його гідною персоною. Цей знак ненавидить, коли його жалкують, а у разі програшу це часто трапляється. Гороскоп для Овна на сьогодні дізнайтесь на сайті.

Лев

Леви хочуть, щоб потоки похвали та важливості у їхній бік не припинялися. Для цих людей бути кращим — чи не мета життя, а перемога — свідчення того, що вони справді особливі, адже саме такими вони хочуть бути. Один із прикладів Львів – головний невдаха в американській політиці Дональд Трамп. Гороскоп для Лева на сьогодні знайдете на сайті.

Скорпіон

Наполегливі Скорпіони жорстокі в конкуренції та бажанні забезпечити власне виживання. Дотримуються девізу з "Ігри престолів": ви або перемагаєте, або вмираєте. На жаль, зовсім не вміють сприймати невдачу з гідністю. Гороскоп для Скорпіона на сьогодні шукайте на сайті.

Раніше "Телеграф" розповідав, які знаки Зодіаку є жахливими маніпуляторами. Ці люди готові на все заради досягнення власної вигоди.