"У путіна здають нерви": мольфар передрік ліквідацію шойгу через війну в Україні

Читать на русском
Автор
7437
Фіаско на фронті підштовхує путіна до смерті сергія шойгу
Фіаско на фронті підштовхує путіна до смерті сергія шойгу. Фото Скріншот відео

На "концерті кобзона" до пригожина може приєднатися і міністр оборони рф

Відомий екстрасенс, мольфар і таролог Макс Гордєєв лише нещодавно розповідав про замовну смерть ватажка ПВК "Вагнер" євгена пригожина. Тепер на "концерт кобзона" може потрапити голова міноборони росії сергій шойгу.

У немилість кривавого диктатора володимира путіна шойгу потрапив через глобальні невдачі на фронті. шойгу буквально висить на волосині, сказав екстрасенс в ефірі програми "Ранок у великому місті".

"Він (шойгу — ред.) дуже багато пообіцяв зробити, багато не зробив, а у путіна вже здають нерви. Зараз він стоїть стабільно, але знаходиться дуже близько до того, що його можуть ліквідувати", — заявив Гордєєв.

За словами мольфара, міністр оборони рф чудово знає про фіаско російської армії, проте повідомляє диктаторові зовсім іншу інформацію: "путін швидко дізнається про цю інформацію. І якщо його не задовольнить ця історія, то дуже велика ймовірність того, що шойгу "порішають".

Раніше мольфар зазначив, що насправді стало із пригожиним у літаку. Він висловив сумнів, що загибель голови ПВК "Вагнер" сталася через авіакатастрофу і припустив, що тіло пригожина могли залишити на місці падіння літака серед уламків.