Поліція затримала можливого винуватця ДТП у Харкові, але за кермом міг бути не він: подробиці (фото)

Читать на русском
Автор
1362
За кермом автомобіля міг бути не Іван Раїна
За кермом автомобіля міг бути не Іван Раїна. Фото hk.npu.gov.ua

У резонансній ДТП з'явилися нові подробиці

Поліція Харкова напередодні затримала чоловіка, який у четвер збив двох дітей у Харкові, повідомляє телеграм-канал "Труха".

За даними джерела, чоловікові 34 роки, і його затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України за порушення правил дорожнього руху. Знайомі затриманого стверджують, що чоловік є наркоманом і вирізняється дивною поведінкою.

У деяких місцевих ЗМІ зʼявилася інформація, що за кермом позашляховика міг бути Іван Раїна — син голови Харківської райдержадміністрації Харківського району Юрія Раїни. Telegram-канали також почали розповсюджувати фотографію затриманого чоловіка.

Винуватець ДТП у Харкові, який збив дітей на "зебрі"

Інший телеграм-канал "Харків Life" повідомив, що за кермом автомобіля знаходився не Іван Раїна, а його друг Дмитро Лисенко. У самого Раїни зараз немає прав, їх раніше відібрала поліція за пияцтво за кермом.

UPD: "Телеграф" звернувся за коментарем до Юрія Раїни — голови Харківської РДА Харківського району — і він також спростував інформацію, що за кермом Land Cruiser був його син. За словами посадовця, його сина дійсно звати Іван, але чоловіку 42 роки, а не 34, як повідомляла поліція про затриманого винуватця ДТП на проспекті Науки.

Раніше повідомлялося, що на місці аварії на проспекті Науки пізніше відбулася ще одна ДТП. Дівчина хотіла втекти від поліціянтів і наїхала на патрульного, внаслідок чого сама постраждала. Наразі патрульний і дівчина-водій перебувають у лікарні.