У Харкові скандальний блогер плюнув у поліцейського (відео)

Читать на русском
Автор
3165
Харківський патрульний
Харківський патрульний. Фото www.youtube.com

"Vitos Dnepr" оприлюднив відео, на якому зафіксував інцидент за участі правоохоронця

Дніпровський блогер Віталій Санжаков, відомий під псевдонімом "Vitos Dnepr", приїхав до Харкова, де у нього стався конфлікт з інспектором патрульної поліції, внаслідок якого він плюнув в обличчя копа.

На відеозаписі, який скандальний мешканець Дніпра оприлюднив на своєму YouTube-каналі, можна побачити, як блогер навмисно світить ліхтарем прямо в обличчя охоронцеві порядку, який кількома хвилинами раніше зупинив автомобіль чоловіка за "порушення правил дорожнього руху".

В результаті тривалої словесної перепалки Віталій Санжаков демонстративно плюнув прямо в обличчя патрульному. При цьому дніпровські "колеги" блогера, активно підтримували дії чоловіка та ображали поліцейського, застосовуючи в його адресу ненормативну лексику.

Чоловік оприлюднив відео, на якому зафіксовано конфлікт з поліцеським

Відзначимо, що згідно інформації оприлюдненої Police Control Ukraine, у січні 2021 року Санжаков вже потрапляв в поле зору правоохоронців через керування транспортним засобом у стані наркотичного сп`яніння. Зазначається, що чоловік навіть намагався втекти того дня від поліцейських, однак його затримали. Від перевірки на стан сп`яніння він тоді відмовився.

Нагадаємо також, як скандальний блогер Волошин опинився в суді через конфлікт з патрульними, які витягнули хлопця з елітної машини, поклали обличчям до асфальту і заламали руки. Пізніше Волошин у своєму Інстаграм показав синяки, які йому залишили правоохоронці порядку.