"Нам нічого приховувати": новий мер Харкова підтвердив роман із депутатом (фото, відео)

Читать на русском
Автор
3654
Ігор Терехов та Ганна Кузнєцова прийшли привітати Олександра Ярославського
Ігор Терехов та Ганна Кузнєцова прийшли привітати Олександра Ярославського. Фото Screenshot

Його дама серця раніше працювала в одному з міських комунальних підприємств.

Мер Харкова Ігор Терехов, який став головою міста нещодавно після перемоги на виборах у першому турі, розповів про свої особисті стосунки. Разом із супутницею Ганною Кузнєцовою він прийшов на день народження бізнесмена Олександра Ярославського.

Деталі особистого життя градоначальника Харкова висвітлили у програмі "Світське життя".

Терехов розповів, що їхні стосунки вже тривалі і вони нічого не приховували. Знайомство сталося, коли жінка брала у Терехова інтерв’ю понад десять років тому.

"Я дуже ціную її", — зазначає мер.

Світське життя про Терехова

Ганна Кузнєцова, яка є депутаткою обласної ради вже другу каденцію, також багато років працювала у КП "Газета "Харківські извєстія" міськради Харкова. Десять років тому вона обіймала посаду редактора.

Ганна Кузнєцова
Ганна Кузнєцова

Зазначимо, що Кузнєцова розлучилася з чоловіком у 2020 році. Роком раніше у її декларації були дорогі авто, наприклад Porsche 718 Cayman, та низка корпоративних прав у приватних медустановах.

Жінка не розміщує у відкритому доступі фотографій із Тереховим — на її сторінці у соцмережі Facebook — позначки колег щодо участі у засіданнях комісій облради.

Ганна Кузнєцова, Харків
Ганна Кузнєцова у 2018 році

Раніше "Телеграф" писав, що інавгураційна вечірка Терехова викликала дискусію в мережі через недотримання карантинних заходів.