Стояли поряд з трупом, чекаючи на потяг: з’явилося відео зі станції метро в Харкові

Читать на русском
Автор
3883
Трагедія сталася на жвавій станції метро "Імені А. С. Масельського"
Трагедія сталася на жвавій станції метро "Імені А. С. Масельського". Фото Колаж "Телеграфу"

Українці обурені, чому тіло не забирали так довго, і висунули свої версії

У мережу виклали відео зі станції метро "Імені А. С. Масельського" у Харкові, де о 6:50 ранку на лаві помер пасажир. Очевидці нарікали, що тіло після приїзду медиків та поліції не забрали — померлого накрили плівкою і залишили на тій самій лаві на кілька годин.

Судячи з відеозаписів, опублікованих місцевими Телеграм-каналами, рух поїздів не припиняли, місце трагедії не убезпечили, а пасажири ходили поблизу померлого і стояли поряд в очікуванні поїздів. Втім, поряд також чергували і працівники метрополітену.

У Харкові в метро помер чоловік
На Массельського помер пасажир метро

У мережі багато хто співчуває 41-річному чоловікові, якому стало погано у вагоні метро, і припускають наявність проблем із серцем. Втім, точну причину смерті покаже лише розтин.

Чимало харків’ян обурені: чому тіло не забирали так довго, якщо особистість чоловіка впізнали одразу? Дехто припускає, що в місті не виявилося безкоштовного транспорту для перевезення покійного в морг — мовляв, ця послуга здебільшого є платною.

Смерть в метро в Харькове
У мережі знайшли пояснення тому, чому не забирали тіло так довго
Реакція українців
Деякі люди бояться подібної смерті

Нагадаємо, у Києві п’яний чоловік із пляшкою пива нещодавно вліз на колії, якими ходять потяги, внаслідок чого роботу метрополітену було паралізовано.