У харківському метрополітені обвалилася стеля, вхід на станцію перекрили (фото)

Читать на русском
Автор
Черговий обвал стався у Харківському метро
Черговий обвал стався у Харківському метро. Фото Колаж "Телеграфу"

Місце обвалу огородили червоною стрічкою

У харківській підземці обвалилася стеля. Великий шмат цементової штукатурки впав прямо біля входу в метро.

Як повідомляють користувачі соцмереж, інцидент трапився в переході на станції "Майдан Конституції" у середу, 12 січня.

Також у місцевих Telegram-каналах харків'яни оприлюднили кілька фотографій обвалу, зазначивши, що територія, де впала стеля зараз перекрита огороджувальною стрічкою. Вхід на станцію наразі відбувається через інші двері, де раніше був вихід.

Обвал, харківське метро
Обвал стелі у метро в Харкові
Обвал стелі у метро в Харкові
Місцеві жителі зафіксували обвал бетонного перекриття на фото
Харківське метро, фото обвалу
Вхід на станцію перекрили червоною стрічкою

Відзначимо, що інформацію щодо обвалу бетонного перекриття стелі на станції метрополітену прокоментував директор Департаменту з питань інформації та зв'язків із громадськістю Юрій Сидоренко, зазначивши, що на місці НП уже працює комісія, яка з'ясовує причини того, що сталося.

Також він додав, що стелю планують надалі "обстукувати", аби попередити можливі обвали в майбутньому. Також запланована перевірка стель в усіх вестибюлях на станціях підземки.

Раніше "Телеграф" повідомляв, як у харківському метро раптово помер молодий чоловік, якому стало зле у вагоні потягу. Інші пасажири вивели його на станцію, де посадили на лавку та викликали "швидку, яку чоловік, на жаль, вже не дочекався.

Також нагадаємо, як у столичному метрополітені нетверезий чоловік заблокував рух поїздів. Із пляшкою алкогольного напою він зліз на колії та стояв там, паралізуючи рух однієї з гілок метро впродовж пів години. Інцидент потрапив на відео.