Поглумився над дитиною прямо у під'їзді: у Харкові розшукують педофіла (фоторобот)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 12 лютого 2022, 17:21

Поліцейським вдалося скласти фотопортрет нападника зі слів постраждалої

В одній з багатоповерхівок міста Харкові невідомий чоловік напав на неповнолітню дівчинку та зґвалтував її. Наразі злочинець розшукується правоохоронцями, і ті закликають долучитися до пошуків усіх небайдужих.

Як повідомляється у Telegram-каналі "Харків Life", збоченець напав на дитину у під'їзді житлового будинку, розташованого на вулиці Ахсаровій Шевченківського району в середу, 9 лютого. Чоловік затягнув неповнолітню на сходинковий майданчик між дев'ятим та технічним поверхом та вчинив щодо неї дії сексуального характеру. Про це правоохоронців повідомив батько дівчинки.

Орієнтування від правоохоронних органів /https://t.me/

За свідченнями постраждалої представники "органів" склали фотопортрет нападника. Тепер злочинець офіційно оголошений у розшук, про що було повідомлено на сторінці Харківської поліції в соцмережі в суботу, 12 лютого.

Так, згідно з наявними даними, чоловік виглядає приблизно на 25-35 років, має середню статуру, світло-русяве волосся, світлу щетину, жовті зуби.

Особлива прикмета: на лівій кісточці стегна свіжий шрам округлої форми.

Зловмисник був одягнутий у темні куртку та шапку, джинси та чоботи без видимих розпізнавальних лейб. При собі мав рюкзак.

Чоловік, який підозрюється у нападі на дитину /https://www.facebook.com/police.kharkov/

Шановні жителі міста Харкова та області, якщо ви маєте будь-яку інформацію про розшукуваного, повідомте про це за номерами телефонів: (057)7059363, 7059300, (057) 3387880, 102 або у найближчий відділок поліції.

Раніше "Телеграф" повідомляв, як у селі під Дніпром чоловік зґвалтував 13-річну школярку. Як виявилося згодом, збоченець працював педагогом школи-інтернату, в якій навчалася дитина.