Харків знову обстрілюють, є загиблі: що відомо (оновлено)

Читать на русском
Автор
7807
Харків знову зазнав обстрілів
Харків знову зазнав обстрілів. Фото bbc.com

За повідомленнями місцевих жителів, російські снаряди вибухали у Лісопарку, районі авіаційного інституту, селища Жуковського та на Павловому Полі.

Російські окупанти відновили обстріл Харкова. Наразі вже відомо про п'ятьох загиблих.

Про це повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов.

Перевірені новини про війну і не тільки шукайте у нашому Telegram

"Просимо мешканців Харкова та району перебувати в укриттях. Окупанти знову обстрілюють обласний центр. За попередньою інформацією, внаслідок обстрілів 7 людей постраждали. На жаль, 4 загиблих. Інформація уточнюється. Не залишайте місця безпеки!", — закликав мер.

Пізніше радник голови Харківської обласної ради, волонтер Наталія Попова повідомила про п'ятьох загиблих та 10 поранених.

А ще пізніше Синєгубов повідомив, що за уточненими даними загинуло 7 людей, ще 17 поранено, серед них 9-річна дитина.

Раніше мешканці Харкова повідомляли, що російські снаряди вибухали у Лісопарку, районі авіаційного інституту, селища Жуковського та на Павловому Полі.

Як повідомлялося раніше, 5 травня головком ЗСУ Валерій Залужний повідомив, що українські військові перейшли у контрнаступ на напрямках Харкова та Ізюму, після чого окупантів із Харківської області почали поступово вибивати.

Нагадаємо, раніше на Північній Салтівці побував і кореспондент Телеграфа, який показав, що залишилося від району.

Крім того, "Телеграфу" вдалося поговорити з однією з місцевих мешканок, яка втратила маму та 42 дні провела з батьком та десятками собак під Харковом, зовсім поряд від лінії оборони, без можливості поповнити запаси їжі.