Тяжка ДТП на Харківщині: волонтерський автобус влетів у легковик, загинула людина

Читать на русском
Автор
Через зіткнення автобус злетів на обочину траси
Через зіткнення автобус злетів на обочину траси. Фото Facebook

Водій та усі пасажири автобуса отримали травми різного ступеня тяжкості

У Куп'янському районі Харківської області сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої одна людина загинула, а ще 18 осіб отримали поранення. Мікроавтобус зіткнувся із легковим автомобілем та злетів у кювет.

Про це повідомляє Національна поліція Харківської області. За даними поліцейських, водій легковика з невідомих причин виїхав на зустрічну смугу руху.

"За попередніми даними, водій автомобіля Toyota виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з автобусом "Volkswagen" під керуванням 56-річного чоловіка. Внаслідок ДТП водій легковика загинув на місці. Його пасажир з травмами був госпіталізований до лікарні. Водій та 16 пасажирів автобуса отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості", – сказано у повідомленні.

ДТП Харківщина – 24.11.2023
Водій легкового автомобіля загинув на місці

Видання "Суспільне. Харків" повідомило, що в аварію на трасі потрапив волонтерський мікроавтобус. На ньому тричі на тиждень волонтери возять людей Куп'янським районом. У момент ДТП автобус прямував до Шевченкового.

Раніше "Телеграф" повідомляв про те, що актор Остап Ступка отримав вирок за п’яну ДТП : що вирішив суд. Відомий український актор з династії Ступок Остап Ступка у квітні цього року здійснив дорожньо-транспортну пригоду, в якій постраждала людина. ДТП сталося у Голосіївському районі Києва. Тепер суд оголосив вирок Остапу Ступці з цієї ДТП.