Київське метро завмерло: під потяг потрапила дівчина (відео)

Читать на русском
Автор
13864
Доля та особистість дівчини поки невідомі
Доля та особистість дівчини поки невідомі. Фото КГГА

Очевидці кажуть, що поїзд зупинили, на місці багато поліції та медики

У київському метро — на станції "Палац Україна" — 2 грудня ввечері сталася НП. За інформацією очевидців, під поїзд потрапила дівчина, доля якої на момент виходу новини залишається невідомою.

Інформацію про подію підтвердили і в КМДА.

UPD: на 19:00 роботу метро відновлено, постраждалу дівчину винесли на ношах, але живу.

У Києві поїзд метро збив дівчину 2 грудня

За інформацією інших пасажирів, на станції, де сталося нещастя, багато поліції, медиків та працівників метро. Потяг зупинили і дівчині надають необхідну допомогу. Характер і тяжкість травм, а також особа пасажирки поки що невідомі.

Люди кажуть, що вся синя гілка метро буквально завмерла в обох напрямках, і люди не можуть виїхати ні підземним, ні наземним транспортом. Мовляв, Київ завмер у пробках, а таксисти нібито відмовляються їхати за суму менше 400 грн.

У мерії Києва кажуть, що поки що по синій гілці метро потяги рухаються від станції "Героїв Дніпра" до "Олімпійської", а також від "Васильківської" до "Теремків". Скільки часу триватиме обмеження у роботі метро – невідомо.

Нагадаємо, що у Харкові прямо в метро помер "голос" місцевої підземки — легендарний диктор місцевого радіо Юрій Вірченко. Йому належить начитка всіх оголошень у Харківському метрополітені. На жаль, 71-річному чоловікові стало погано на станції "Київська", і медики, які приїхали на виклик, не змогли реанімувати пацієнта.