"Виїдь нах*й звідси": у головній ковідній лікарні Києва помічник депутата побився з охоронцем

Читати російською
Автор

Сторони звинувачують одна одну у нанесенні травм, а відео нібито передає те, що трапилося, не повністю

На території Олександрівської клінічної лікарні в Києві сталася бійка між охоронцем та відвідувачем, який заїхав на паркування. Повідомляється, що чоловіка попросили прибрати автомобіль, але той відмовився, після чого спалахнув скандал.

Телеграм-канали Києва, які розмістили відео інциденту, повідомляють, що потерпілий – адвокат та помічник депутата.

У зображеній частині бійки охоронець, ймовірно палицею, б’є і проганяє чоловіка, а жінка на тлі кричить, що той "задув" машину газом.

Інцидент стався ще у понеділок, але розповсюджувати відео почали лише зараз. У лікарні розповіли про свою версію. Вони зазначають, що моментам на відео передувала низка подій.

Увага — на відео є ненормативна лексика!

Мовляв, відвідувач не захотів паркуватися на спеціально відведеному місці, погрожував охоронцю, а потім кинув у нього металевий стілець. Також охоронець отримав удари у промежину та по голові.

Внаслідок інциденту у відвідувача, який назвався помічником депутата, діагностували перелом руки. А у охоронця — забиття м’яких тканин та внутрішніх органів.

У лікарні повідомляють, що на місці інциденту камер немає, але є свідки того, що сталося, які нібито й розповіли вище озвучену версію.

Раніше Телеграф писав про бійку в нічному клубі Херсона, учасниками якої стали поліцейські не при виконанні.