У Києві тополя на смерть розчавила людину, ще одна потрапила до лікарні: ексклюзивні фото та відео

Читати російською
Автор

Рятувальники прибирали дерево автокраном.

Сильні пориви вітру не лише залишили частину України без світла, а й призвели до загибелі людини у Києві – дерево впало на припаркований автомобіль Peugeot.

Дерево поховало під собою авто /telegraf.com.ua
Дерево придавило малолітражку з пасажирами /telegraf.com.ua
Неможливо відобразити вміст. Переглянути у Telegram
Над порятунком постраждалих працювало безліч рятувальників

Як повідомляв кореспондент "Телеграфа" з місця подій, на вулиці Верховинна, 35 у Святошинському районі столиці — впала велика тополя. Своїм стволом вона пошкодив понад десять припаркованих автомобілів.

В одній із машин, що опинилися під величезним стволом, були люди. У малолітражці Peugeot знаходилися водій та пасажир. Водій загинув на місці, медикам не вдалося допомогти, а пасажира доправили до лікарні з травмами.

На місці працювали рятувальники, поліція. Щоб прибрати дерево та ліквідувати наслідки стихії, знадобився автокран. Тополю розпиляли на частини. Рух вулицею Верховинною було перекрито.

Окрім випадку загибелі людини у Києві зафіксували численні падіння дерев, пошкодження конструкцій, проблеми з рекламними щитами.

Фото: Василь Мозговий, "Телеграф"

Як раніше писав "Телеграф", штормовий вітер в Україну прийшов разом із потеплінням. У вихідні очікується плюсова погода та без опадів.