Збили людину у прямому ефірі й просто поїхали: деталі аварії зі скандальною блогеркою у Києві

Читать на русском
Автор
4764
Маша Семенова зняла ДТП на відео і виклала у Instagram
Маша Семенова зняла ДТП на відео і виклала у Instagram. Фото instagram.com/tishinafiness

Водієм Porshe зацікавилися співробітники правоохоронних органів.

У центрі Києва скандальна блогерка Марія Семенова, яка більше відома під псевдонімом "Тішина", на Porshe разом з друзями-мажорами збила людину та виклала відео у соцмережі. На своє виправдання дівчина написала, що вони компенсували постраждалому зломане моноколесо, однак це виявилося обманом.

Як повідомив ексзаступник голови МВС Антон Геращенко, після розповсюдження відео у соцмережах, інцидентом зацікавилася поліція. Зокрема, правоохоронці почали розшукувати постраждалого.

Тим часом блогерка на власній сторінці в Instagram на виправдання цього вчинку написала, що претензій неї та її друзів з боку потерпілого немає, адже вони заплатили за відломану підставку для моноколеса.

Блогерка tishina Маша Семенова з друзями збила людину у Києві - справа у поліції, відео
Допис на сторінці блогерки

Але з’ясувалося, жодної допомоги потерпілому надано не було.

"Сама блогерка заявляла, що вони допомогли потерпілому, компенсували матеріальні та моральні збитки й питання, на її думку, закрито. Як часто буває — вона збрехала. Ніякої допомоги потерпілому не було. Андрію, так звуть хлопця, просто пощастило, що він залишився живим. Він не звертався до поліції, але поліція після оприлюднення відео ДТП його шукала", — зазначив Антон Геращенко.

За цю аварію доведеться відповідати водію Porshe, а його подружка-блогерка, яка виклала відео у мережу, отримала словесну подяку від правоохоронців за те, що задокументувала інцидент.

"На жаль, сама блогерка не понесе відповідальності й ми не зможемо вже встановити чи був водій під дією алкоголю чи наркотиків під час ДТП", — резюмував Геращенко.

Варто зазначити, що це далеко не перша скандальна витівка київської блогерки та її друзів. На початку літа Маша Семенова у компанії знайомих розтрощила номер в одному з готелів Києва, а кадри погрому виклали в Instagram.