В офісі генпрокурора облаштували лаундж-зону зі стільцями по $100: ексклюзивні фото

Читать на русском
Автор
590
В ОГП відкрили нову кімнату відпочинку для прокурорів
В ОГП відкрили нову кімнату відпочинку для прокурорів. Фото Колаж "Телеграфу"

Дизайн для кімнати відпочинку підібрали сучасний

В Офісі генерального прокурора України кілька днів тому відкрили нову лаундж-зону, яку використовують для відпочинку працівники органу.

Фотографії оновленого дизайну опинилися у розпорядженні "Телеграфа".

Відомо, що нова кімната відпочинку знаходиться на третьому поверсі будівлі ОГП по вулиці Резницькій, 13/15 у Києві. Приміщення обладнали недешевими стільцями, дерев’яними столиками, диванами з м’якою обшивкою та світильниками у стилі лофт.

Офіс генпрокурора на Різницькій — як виглядає лаунж-зона на третьому поверсі
Нову зону відпочинку облаштували з комфортом
Офіс генпрокурора на Різницькій — як виглядає лаунж-зона на третьому поверсі
У невеликому приміщенні можна проводити переговори
Офіс генпрокурора на Різницькій — як виглядає лаунж-зона на третьому поверсі
Для дизайну використовували недешеві елементи меблів

До речі, стільці за дизайном схожі на скандинавський бренд Gubi, заснований у Копенгагені. Ціни на стільці цієї марки стартують від $800 (понад 22 тисячі гривень) за штуку. Втім, у коментарі виданню фахівці звернули увагу, що обшивка на них не фірмова, отже це, наприклад, може бути китайська копія.

Офис генпрокурора на Резницкой — как выглядит лаунж-зона со стульями по 100 долларов, фото
Схожі стільці скандинавського виробника коштують в межах 800-900 $

Проте навіть підробка на бренд Gubi коштує в Україні трохи менше ніж $100 за стілець. За оцінкою іншого дизайнеру інтер'єру, вартість таких стільців, якщо це й справді копія відомого бренду, в Україні коливається в діапазоні 2600-3000 грн.

Стілець Novel Velvet
На відпочинку для прокурорів вирішили не заощаджувати

Раніше "Телеграф" повідомляв, що в Києві серед білого дня вчинили напад на помічника генерального прокурора України Ірини Венедиктової. На Зураба Адеішвілі напали четверо осіб, це пов’язують із його діяльністю в Грузії, однак деталей про причини такого вчинку достеменно наразі не відомо.

Нагадаємо також, що наприкінці року у владі активно заговорили про ймовірну відставку генпрокурора Ірини Венедиктової. Вона, як відомо, відмовилася підписувати підозру в держзраді п’ятому президенту Петру Порошенку, чим викликала невдоволення чинного глави держави Володимира Зеленського.