Кличко звернувся до власників аптек Києва

Читать на русском
Автор
678
Ворог намагався знищити київську телевежу
Ворог намагався знищити київську телевежу

Киян закликали підтримати один одного перед лицем небезпеки

Мер Києва Віталій Кличко закликав приватні аптеки відчинити свої двері киянам, оскільки у комунальних фармацевтичних установах черги. Він записав відеозвернення до жителів міста з інформацією про те, як живе столиця у воєнному стані.

У відео Кличко зазначив, що ніч у столиці була досить спокійною, повідомив, що працювала система ППО. Він також розповів, що у місті працюють магазини з продуктами, але у комунальні аптеки "Фармація" — люди стоять по кілька годин.

Для сполучення між берегами доступні Північний та Дарницький міст, але виїжджати та виходити з дому мер рекомендує у разі крайньої потреби. Київ готується до оборони — виставляє блокпости, "їжаків", забезпечена наповненість лікарень усім необхідним.

Як раніше писав "Телеграф" у фронтовому Харкові, ситуація гірша — через небезпеку для життя провізори аптек бояться виходити на роботу — у місті на околицях і в центрі ведуться обстріли росіянами. Щоб харків’яни не залишилися у разі хвороби без ліків, їх поширюватимуть у медзакладах. Також організовано роздачу харчування волонтерами та спеціальний бот для пошуку зниклих родичів.