У Києві запровадили, а потім скасували комендантську годину на неділю

Читать на русском
Автор
1299
Окупанти вже зруйнували у Києві десятки житлових будинків
Окупанти вже зруйнували у Києві десятки житлових будинків. Фото ДСНС

Магазини, аптеки та заправки в неділю, 27 березня, не працюватимуть

У Києві оголосили про посилення комендантської години. Повідомлялося, що він розпочнеться 26 березня о 20:00 та триватиме до 7:00 28 березня. Таким чином, усю неділю кияни мали провести вдома або в укриттях. Проте пізніше мер Києва Віталій Кличко повідомив, що комендантська година в Києві в неділю не вводитиметься.

Оперативно про головне читайте у нашому Telegram-каналі

Про це він повідомив у своєму телеграмі.

"Нова інформація військового командування. Комендантська година у Києві та області, завтра вдень вводитись не буде. І час комендантської години залишиться у звичайному режимі – з 20:00 до 7:00. Вдень у неділю столицею та в області пересуватися буде можна", — написав мер.

Кияни можуть вийти на вулицю тільки щоб пройти до укриття за сигналом тривоги.

Нагадаємо, що російські війська продовжують систематично обстрілювати українську столицю. Так, у середу, 23 березня, за деякою інформацією, Київ обстріляли з реактивних систем залпового вогню "Град".

Як повідомляв "Телеграф", раніше рятувальники показали фотографії обстрілу ТРЦ у Києві. На знімках видно, що будівля зазнала сильних пошкоджень. Також було опубліковано відео руйнівних наслідків обстрілу ТРЦ Retroville російськими окупантами.