Окупанти обстріляли Київ: знову вдарили по ТЦ та житлових будинках

Читать на русском
Автор
7925
Російські війська обстріляли з "Градів" житлові квартали
Російські війська обстріляли з "Градів" житлові квартали. Фото wikiwand.com

Внаслідок обстрілу є постраждалі

Російські окупанти вже 28-й день продовжують обстрілювати мирних жителів України із найстрашніших знарядь. У середу, 23 березня, ворожі війська обстріляли Київ. За деякою інформацією столицю було обстріляно із реактивних систем залпового вогню "Град".

Про це повідомив нардеп Олексій Гончаренко у своєму Телеграмі.

Свіжі факти та аналітика – достовірно про війну з росією

За інформацією нардепа внаслідок обстрілу постраждали люди.

Наслідки обстрілу Києва "Градами"
Наслідки обстрілу Києва "Градами"

Водночас у КМДА підтверджують, що ворог знову обстріляв Київ, проте не повідомляють, із якої зброї. Внаслідок обстрілів пошкоджено будівлі у Святошинському та Шевченківському районах.

Обстріляли торговий центр, будинки приватного сектора і багатоповерхівки. Наразі пожежу ліквідовано, постраждалих не виявлено. Пошкоджено приміщення торгового центру та два приватні будинки.

Крім того, вранці обстріляли Шевченківський район Києва, повідомляють у КМДА. На місці працюють рятувальники та медики. Зараз є загоряння кількох приватних будинків та у багатоповерхівці. Четверо людей травмовано. Інформація про постраждалих та характер руйнувань – уточнюється.

Як повідомляв "Телеграф", раніше рятувальники показали фотографії обстрілу ТРЦ у Києві. На знімках видно, що ТРЦ зазнав сильних ушкоджень, усюди валяються уламки, частина приміщень повністю вигоріла. Також було опубліковано відео руйнівних наслідків обстрілу ТРЦ Retroville російськими окупантами.