Кияни знову залишаться без світла: кого це стосується та скільки триватимуть відключення

Читать на русском
Автор
1641
Російські обстріли суттєво пошкодили об'єкти критичної інфраструктури нашої країни
Російські обстріли суттєво пошкодили об'єкти критичної інфраструктури нашої країни

Відключення триватимуть не довше чотирьох годин, проте не у всіх

У неділю, 23 жовтня, в українській столиці, місті Києві все ж запровадять тимчасові відключення електроенергії, хоча ще уранці відповідні обмеження не планувалися.

Як повідомила пресслужба ДТЕК, посилаючись на рішення НЕК "Укренерго", у Києві впродовж сьогоднішньої доби відбуватимуться нетривалі стабілізаційні відключення світла. Також зазначається, що компанія робить усе можливе, аби відсутність світла у домівках киян тривала не більше чотирьох годин підряд, але й допускаються певні винятки через масштабні пошкодження енергосистеми.

"Ми розділили всіх споживачів електроенергії Києва на 3 групи та зробили графік, що допоможе простіше знаходити свою адресу за допомогою зручного пошуку. Кожна група відключатиметься у певний проміжок часу, допоки діятиме розпорядження НЕК "Укренерго" на проведення стабілізаційних відключень.Компанія докладає всіх зусиль, щоб відключення тривали не більше 4 годин. Проте в окремих випадках через масштабність пошкоджень енергосистеми електропостачання може бути відсутнім більш тривалий час", — зазначається в тексті повідомлення.

Детальніше дізнатися про те, скільки триватимуть відключення та, коли планується відновлення подачі електрики, компанія планує повідомляти на офсайті та сторінках у соцмережах ДТЕК Київські електромережі.

Знайти конкретну адресу та час її відключення від енергосистеми можна за посиланням ТУТ.

Раніше "Телеграф" повідомляв, як напередодні російські окупанти завдали удару по об'єкту критичної інфраструктури у Луцьку. На жаль, наслідки обстрілів настільки серйозні, що відновити його зараз неможливо.