Судимий за дезертирство розбещував 12-річну дівчинку в ліфті в Києві: деталі

Читать на русском
Автор
4374
Затримано раніше судимого за дезертирство та зберігання наркотиків
Затримано раніше судимого за дезертирство та зберігання наркотиків. Фото Київська міська прокуратура

У Києві затримали молодика, який розбещував 12-річну дівчинку — подробиці злочину

У Києві уродженець Харківщини, раніше судимий за дезертирство та зберігання наркотиків, розбещував в ліфті 12-річну дівчинку, — йому загрожує кілька років ув'язнення.

За даними слідства, 25-річний зловмисник зайшов за 12-річною дівчинкою у ліфт багатоповерхівки, де вчинив відносно неї розпусні дії, повідомляє Київська міська прокуратура. Його затримали за процесуального керівництва ювенальних прокурорів Святошинської окружної прокуратури.

25-річного уродженця Харківщини підозрюють у вчиненні розпусних дій
Київська міська прокуратура

У ході проведення першочергових слідчих (розшукових) дій підозрюваного затримали в порядку ст. 208 КПК України. Під час проведення особистого обшуку у нього також вилучили речовину, схожу на наркотичний засіб.

Зловмисник вчинив відносно дівчинки розпусні дії у ліфті
Київська міська прокуратура

На даний час затриманому готується повідомлення про підозру та вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Молодика підозрюють у вчиненні розпусних дій відносно малолітньої дівчинки (ч. 2 ст. 156 КК України). Після проведення експертизи вилученої речовини буде вирішено питання щодо додаткової кваліфікації його дій. Слідство триває. Перевіряється причетність фігуранта до вчинення аналогічних злочинів.

Санкція статей передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Раніше "Телеграф" писав про священика УПЦ МП, який розбещував своїх дочок.