Сюрприз у День знань: у Києві повідомили про мінування всіх шкіл, що відомо

Читать на русском
Автор
У Києві замінували школи
У Києві замінували школи. Фото kyivcity.gov.ua

Рішення про евакуацію дітей та вчителів з приміщень прийматиметься додатково адміністрацією навчальних закладів та поліцією

Поліція міста Київ отримала інформацію про мінування всіх середніх шкіл, які розташовані у столиці. Правоохоронці працюють на місці, підрозділи ДСНС залучатимуться у разі потреби.

Про це у п’ятницю, 1 вересня, повідомили у Telegram-каналі Київської міської військової адміністрації. Жителів міста просять зберігати спокій.

"Щодо евакуації дітей та вчителів з приміщень рішення прийматиметься додатково адміністрацією навчальних закладів та поліцією. Зберігайте спокій і слідкуйте за оновленням інформації", — йдеться у повідомленні.

У пресслужбі поліції Києва поки що немає жодної інформації про дану подію.

Зазначимо, раніше мер міста Віталій Кличко повідомляв, що 1 вересня у столиці 420 шкіл розпочали свою роботу. Абсолютна більшість із них – в очному форматі.

"Цього року вчитися офлайн пішли 240 тисяч школярів — це у 2,5 раза більше, ніж минулого. Тоді 94 тисяч батьків вирішили відправити дітей на очне навчання", — написав він у своєму Telegram-каналі.

Нагадаємо, раніше міністр освіти та науки України Оксен Лісовий розповів "Телеграфу", чого чекати від нового навчального року в Україні, яка ситуація з підручниками зараз і чи є стратегія повернення українських вчителів після війни.