У Києві обвалився міст: подробиці, фото

Читать на русском
Автор
12589
У Києві обвалився міст: подробиці, фото Новина оновлена 30 вересня 2023, 16:52

Про постраждалих не повідомлялося

У Києві під час ремонтних робіт обрушився міст на Дегтярівському шляхопроводі, який уже кілька місяців перебуває на реконструкції.

Як інформують місцеві telegram-канали, на аварійному мосту впали одразу кілька прольотів, проте, за попередньою інформацією, обійшлося без постраждалих.

Наразі там точаться роботи з усунення наслідків аварії.

Тим часом у КМДА повідомили, що на місці події ніхто не постраждав, а у "Київавтодорі" наголосили, що відповідальність за те, що відбувається, повністю лежить на підряднику.

Рух транспорту вулицею Довженка буде відновлено 5 жовтня

Як відомо, у липні 2023 року на Дегтярівському шляхопроводі розпочали масштабне будівництво нового мосту. Згідно з планами, його ширина мала зрости з 28 до 40 метрів, що дозволило б облаштувати велосипедні доріжки та комфортні тротуари.

У рамках реконструкції Дегтярівський міст планували повністю замінити. Очікувалося, що шляхопровід ремонтуватимуть у складі транспортної розв’язки, а на мосту повністю розберуть опори, прогони та фундаменти.

Спочатку планувалося завершити роботи до кінця поточного року, але встановлені прольоти обрушилися.

Як повідомлялося раніше в Києві днями сталася серйозна ДТП за участю двох легковиків та вантажівки, через що одна жінка загинула на місці.