У Києві п’яний водій скоїв ДТП із 11 автомобілями (фото)

Читать на русском
Автор
5153
Машина винуватця ДТП
Машина винуватця ДТП. Фото Патрульна поліція Києва

На щастя, в аварії ніхто не постраждав

У Києві патрульні поліцейські зупинили водія іномарки, який зіткнувся з 11 машинами, які були припарковані у дворі житлового багатоповерхового будинку. Як виявилося, чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомили у прес-службі Патрульної поліції Києва. На порушника склали низку адмінпротоколів.

На вулиці Сосницькій, що в Дніпровському районі Києва, правоохоронці помітили автомобіль Honda під управлінням чоловіка, який скоїв зіткнення з 11-ма припаркованими у дворі багатоповерхівки автомобілями і втік з місця події. Горе-водія оперативно затримали.

Як виявилося, за кермом іномарки знаходився 26-річний хлопець. Під час спілкування з чоловіком поліцейські запідозрили, що він перебуває у стані алкогольного сп’яніння.

Винуватець аварії

Під час проходження тесту в крові водія було виявлено 2,62 проміле алкоголю, що більш ніж у 10 разів перевищує допустиму законом норму. Крім цього, у чоловіка копи виявили зброю та патрони.

У автовласника було виявлено зброю

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу. На порушника склали одразу чотири адмінпротоколи. Його подальшу долю вирішить суд.

Раніше "Телеграф" повідомляв про те, що у Київській області водійка на повній швидкості влетіла до пішоходів. Так, автоледі за кермом легкового автомобіля збила перехожих і протаранила припарковане неподалік авто.