У Києві авто протаранило зупинку: всі подробиці та відео ДТП

Читать на русском
Автор
2191
Ілюстрація
Ілюстрація. Фото ru.freepik.com

Причини аварії належить встановити слідству

Рано вранці в середу, 25 жовтня, на вулиці Велика Васильківська водій автомобіля Volkswagen не впорався з керуванням, злетів із проїжджої частини та врізався у зупинковий комплекс. Внаслідок ДТП авто перетворилося на купу металу.

Про це повідомили у низці київських Telegram-каналів. За попередньою інформацією, водій та пасажири автомобіля отримали травми різного ступеня тяжкості та були госпіталізовані.

Відомо, що водій автомобіля Volkswagen на швидкості врізався у зупинку, розташовану неподалік ресторану "Ішак". На місці аварії працювали медики, правоохоронці та рятувальники, а авто з тротуару довелося забирати за допомогою евакуатора. Причини та обставини ДТП належить встановити слідству.

Раніше "Телеграф" повідомляв про те, що в Києві п’яний водій скоїв ДТП з 11 автомобілями. події. Так, у Дніпровському районі Києва, правоохоронці помітили автомобіль Honda під керуванням чоловіка, який скоїв зіткнення з 11-ма припаркованими у дворі багатоповерхівки автомобілями та втік з місця події. Горе-водія оперативно затримали.