З’явився дубльований трейлер фільму "Доктор Стрендж: У мультивсесвіті божевілля" (відео)

Читать на русском
Автор
669
Бенедикт Камбербетч знову повернувся до ролі Доктора Стренджа
Бенедикт Камбербетч знову повернувся до ролі Доктора Стренджа

Новий фільм про пригоди Лікаря Стренджа вийде у кінотеатрах 5 травня 2022-го року.

Студія Marvel вирішила наслідувати приклад сервісу Amazon, який представив трейлер серіалу "Володар кілець", і зробила ще один подарунок для кіноманів з усього світу до Дня всіх закоханих — трейлер нового фільму "Доктор Стрендж: У мультивсесвіті божевілля".

Ролик був опублікований на ютуб-каналі Marvel Entertainment і за кілька годин набрав 15,5 млн переглядів. Пізніше на каналі Kinomania Film Distribution з’явився дубльований український варіант.

"Доктор Стрендж: У мультивсесвіті божевілля": що відомо про фільм

У "Докторі Стенджі В мультивсесвіті божевілля" Marvel Studios відкриває новий Мультивсесвіт і розсуває її межі далі, ніж будь-коли раніше. За допомогою містичних союзників Доктор Стрендж перетинатиме нові та небезпечні альтернативні реальності Мультивсесвіту, щоб протистояти таємничому супротивнику.

Зазначимо, що крім самого доктора Стівена Стренджа (Бенедикт Камбербетч) у трейлері засвітилася Червона відьма (Елізабет Олсен) та невідомий персонаж, якого зіграє Патрік Стюарт.

Акторський склад картини: Бенедикт Камбербетч, Чиветел Еджіофор, Елізабет Олсен, Бенедикт Вонг, Сочільт Гомес, Майкл Стюльбарг і Рейчел МакАдамс. Режисером картини виступив Сем Реймі, а продюсером – Кевін Файгі. Луї Д’Еспозіто, Вікторія Алонсо, Ерік Хаузерман Керролл та Джеймі Крістофер стали виконавчими продюсерами. Сценарій написав Майкл Волдрон.

"Доктор Стрендж: У мультивсесвіті божевілля": трейлер

Раніше "Телеграф" розповідав про новий корейський серіал від Netflix, який став новим світовим хітом, — "Ми всі мертві". Серіал за пару днів зумів випередити "Гру в кальмара" та "Поклик пекла".