"Ми всі мертві" обійшов "Гру в кальмара" і став новим світовим хітом: про що серіал

Читать на русском
Автор
2604
"Ми всі мертві" — захоплюючий хорор-трилер про повстання зомбі Новина оновлена 12 лютого 2022, 00:29
"Ми всі мертві" — захоплюючий хорор-трилер про повстання зомбі. Фото www.film.ru

Корейські серіали від Netflix продовжують "завойовувати" світ.

Після виходу на екрани гучного південнокорейського серіалу під назвою "Гра в кальмара", який став найпопулярнішим в історії стрімінгового сервісу Netflix, обігнавши перший сезон серіалу "Бріджертони" та третій сезон "Статевого виховання", корейські режисери, мабуть "завелися" на нові звершення. Так, у листопаді з’явився південнокорейський хорор-серіал "Поклик пекла" (англ. Hellbound), який став серіалом, що найбільш переглядався за тиждень, а 28 січня 2022-го року вийшов серіал "Ми всі мертві".

Постер сериала Мы все мертвы

Про що серіал "Ми всі мертві"

Серіал заснований на вебкоміксі "Зараз у нашій школі", що виходив з 2009 по 2011 рік і є жорстоким екшном про виживання і з ходячими мерцями. Усі серії вже доступні на Netflix з 28 січня, як і в багатьох онлайн-кінотеатрах.

12-серійна південнокорейська новинка від Netflix розповідає про старшокласників, які опинилися в пастці. В одній зі шкіл відбувається зараження загадковим вірусом, яке перетворює підлітків на зомбі. Підлітки змушені боротися з цими монстрами, щоб не допустити поширення і врятувати самих себе.

Кадр из сериала Мы все мертвы

Акторський та режисерський склад

Автором адаптації вебкоміксу в серіал став Чхон Сон-іль ("Моя дівчина — спецагент"), а режисером виступив Лі Дже-гю, який раніше працював над такими проєктами як: телесеріали "Дамо", "Мода 70-х", "Вірус Бетховена" та "Король двох сердець", а також фільмів "Вплив" та "Фатальна зустріч". Головні ролі в серіалі дісталися Юн Чхан-йон ("Наречена річкового бога"), Чо І-хен ("Лікарська мудрість"), Пак Чи-ху та ін.

Постер сериала Мы все мертвы

Рейтинги серіалу "Ми всі мертві"

Нова південнокорейська драма стала лідером серед серіалів Netflix більш ніж у 25 країнах всього за один день, таким чином обійшовши "Гру в кальмара" та "Поклик пекла". На Rotten Tomatoes рейтинг серіалу складає 82%. На IMDb рейтинг складає 7,7 з 10. На сайті Metacritic серіал має рейтинг 63 бали зі 100 можливих.

Відгуки про серіал

Судячи з відгуків глядачів, що вже подивилися, серіал багатьом сподобався. Проте якщо вірити рецензії на film.ru, то "Ми всі мертві" — це корейський зомбі-серіал, якому не судилося стати новою "Грою в кальмара".

Отзывы о сериале Мы все мертвы
Отзывы о сериале Мы все мертвы
Отзывы о сериале Мы все мертвы
Отзывы о сериале Мы все мертвы

Корейська попкультура впевнено зайняла лідерські позиції на світовій арені. Вона надає глядачеві нешаблонні телепроєкти, які дивують, лякають та заворожують. Раніше "Телеграф" розповів про шість південнокорейських серіалів, гідних загальної уваги.