Kalush Orchestra здивував дуетами: хіт від України на Євробаченні заспівали фіни The Rasmus та Ochman із Польщі

Читать на русском
Автор
1067
Пісня від України на Євробаченні підкорює учасників із інших країн Новина оновлена 10 травня 2022, 12:08
Пісня від України на Євробаченні підкорює учасників із інших країн. Фото Колаж "Телеграфу"

Kalush Orchestra радують фанів Євробачення несподіваними дуетами

Вже у вівторок, 10 травня, стартує перший фінал конкурсу Євробачення-2022, у якому виступить учасник від України – гурт Kalush Orchestra, який займає першу позицію в рейтингах букмекерів. Як повідомляє "Телеграф", хіт України Stefania підкорив не лише слухачів Євробачення, а й учасників з інших країн.

Kalush Orchestra виконали свою пісню разом з популярним фінським гуртом The Rasmus і представникам Польщі Ochman.

Перевірені новини про війну і не тільки шукайте у нашому Telegram

Так, в італійському місті Турін, де відбудеться Євробачення у 2022 році, український гурт Kalush Orchestra просто на вулиці записав дует учасниками від Фінляндії – всесвітньо відомими рокерами з гурту The Rasmus. Напередодні офіційної церемонії відкриття Євробачення музиканти заміксували два хіти – українську "Стефанію" та легендарну пісню фінів In the shadows.

На своїй сторінці в Instagram The Rasmus поділилися враженнями від спілкування з українськими виконавцями: "Досі мурашки по тілу".

У понеділок, 9 травня, Kalush Orchestra порадували ще одним незвичайним дуетом. Цього разу українську пісню "Стефанія" українці заспівали разом із учасником із Польщі – Ochman. У коментарях до відео пишуть, що сусідня з Україною країна Польща надає українцям підтримку навіть на музичному фронті. Крістіан Охман із піснею River, до речі, виступатиме, як і українці, у першому півфіналі 10 травня.

Нагадаємо, у виступі України на Євробаченні буде багато символічних смислів. Основний – образ матері. Учасники гурту Kalush Orchestra будуть одягнені у національні костюми, а у візуальному оформленні постановки присутні кольори національного прапора. Докладніше про те, яким буде номер України на Євробаченні-2022 і чи чекають Kalush Orchestra на перемогу в конкурсі – читайте в ексклюзивному інтерв’ю Олега Псюка "Телеграфу".

Раніше "Телеграф" повідомляв, що росія цього року не братиме участі в Євробаченні. Таке рішення керівництво міжнародного пісенного конкурсу ухвалило відразу після повномасштабного вторгнення рф в Україну. Крім того, росіянам не дали права не лише мати свого представника, а й голосувати за учасників з інших країн.