Альона Альона та Джері Хейл записали зворушливу пісню про війну (відео)

Читать на русском
Автор
3444
Альона Альона та Джері Хейл
Альона Альона та Джері Хейл

Це третій спільний трек артисток за час війни.

У п’ятницю, 17 червня, українська музична скарбничка поповнилася новим треком від популярних виконавиць – alyona alyona та Jerry Heil. Дівчата презентували чуттєву пісню про війну в Україні, яка отримала назву "Чому?".

Прем’єра відбулася на ютуб-каналі alyona alyona. Артистка зазначила, що коли Яна Шамаєва (Jerry Heil) надіслала їй текст приспіву, вона просто потонула.

"В мене є дуже багато запитань, на які дійсно мені складно зараз шукати відповіді, але я їх шукаю, саме через те, щоб розставити у своїй голові все по полицях і зрозуміти як жити далі. Я дуже часто зустрічаю людей, в яких виникають такі самі запитання і дуже хочеться, щоб наше нове суспільство, яке формується тут і тепер, давало відповіді на ці питання не такою ціною якою дає зараз", — додала Альона Альона.

У коментарях слухачі залишають безліч захоплених відгуків. Користувачі мережі хвалять і дякують артисткам за творчість.

Реакция на новую песню Алены Алены и Джерри Хейл
Реакция на новую песню Алены Алены и Джерри Хейл

Зазначимо, що патріотичний хіт також презентував і український співак Макс Барських. Пісню "Чекай мене", яка присвячена українським бійцям, артист вперше заспівав українською.

Також "Телеграф" повідомляв, що 23 травня пісню про мужність ЗСУ та нашу майбутню перемогу у війні з російським окупантом випустив український репер та продюсер Потап (Олексій Потапенко).