"Рятує лише гра на скрипці": виступ сержанта ЗСУ на Нацвідборі "не зайшов" українцям

Читать на русском
Автор
2365
Moisei
Moisei. Фото скриншот Youtube

Для артиста це був перший великий виступ, але коментатори його не пощадили

Субота, 17 грудня, — відповідальний день у музичному житті України, адже цього дня вирішувалося хто представить нашу країну на Євробаченні 2023. На жаль, через війну конкурс не може пройти в одному з українських міст, і від імені України він пройде в Великобританії. Одним із учасників Нацвідбору став молодший сержант ЗСУ Мойсей Бондаренко, проте не всім українцям його виступ сподобався.

Артист виступав під першим номером і дуже переживав, що, природно, було чути. Більше того, для хлопця це був перший великий сольний виступ та ще й зі своєю піснею — ліричним треком "Im Not Alone".

Мойсею всього 23 роки, і останні 9 місяців він зі звичайного музиканта перетворився на військового скрипаля. Своєю музикою він підтримує моральний дух хлопців із ЗСУ, а також допомагає захищати нашу країну від російських окупантів. Він дуже хотів, щоб його пісню почув увесь світ і він це зробив.

У коментарях під його виступом дуже багато слів підтримки, проте багато хто відзначає слабкий вокал артиста. Також деякі користувачі мережі вважають, що його виступ не зовсім формат "Євробачення".

Мойсей — відгуки на пісню Нацвідбору
Мойсей — відгуки на пісню Нацвідбору
Мойсей — відгуки на пісню Нацвідбору

"Євробачення-2023": де і коли відбудеться

У 2023 році конкурс "Євробачення-2023" від імені України пройде у Великій Британії на батьківщині відомого гурту "Бітлз" у Ліверпулі. Усього за перемогу в конкурсі, який, до речі, проводитиметься вже в 67-й раз, боротимуться 37 країн. Зазначимо, що низка країн відмовилася від виступів на Євробаченні-2023 у зв’язку з відстороненням Білорусі та росії.

Фіналісти будуть традиційно визначені у півфіналах, які пройдуть 9 та 11 травня. Зазначимо, що Україна як країна переможець автоматично потрапляє у фінал, який відбудеться 13 травня.