У Мережі з’явилися нові фото зі зйомок "Аватара 2"

Читать на русском
Автор
У Мережі з’явилися нові фото зі зйомок "Аватара 2" Новина оновлена 05 липня 2023, 16:00

Повідомляється, що надалі варто чекати на ще більше фото зі зйомок "Аватара".

Робота над продовженням "Аватару" йде повним ходом.

В офіційному обліковому записі проекту "Аватар" Джеймса Кемерона з’явилося нове фото зі знімального майданчика чергового фільму франшизи. Зрозуміти, що саме знято на знімку, досить важко.

Ясно лише одне: Кемерон знову готує для глядачів щось масштабне та надефектне. Оригінальний фільм вийшов у 2009 році, а "Аватар 2" стане першим із його чотирьох сіквелів.

На фото можна розглянути самого Кемерона, який керує зйомками сцени, в якій певний технічний пристрій занурюється у воду. "Машина для створення хвиль, сліпуче полум’я та Джим Кемерон, що орудує 3D камерою — звичайний день на знімальному майданчику сіквелів "Аватара"", — говорить підпис до фото. Зробив його Джон Ландау, один із продюсерів нового "Аватара".

З Кемероном Ландау працює багато років – він, зокрема, взяв участь у створенні таких картин, як "Титанік" та "Аліта: Бойовий янгол".

Нова кіноверисія "Пеппі Довгапанчоха": що відомо про майбутню екранізацію

Реліз "Аватара 2" призначено на 17 грудня 2021 року. Наступні частини мають вийти у 2023, 2025 та 2027 роках. Щоправда, як застеріг Кемерон, "Аватар 4" і "Аватар 5" з’являться лише за умови, що друга та третя частини досягнуть успіху у прокаті.

До акторського складу франшизи увійшли Кейн Уінслет, Іді Фалько, Мішель Йео, Він Дізель, Джемейн Клемент, Уна Чаплін, а також низка молодих акторів. Крім того, до своїх ролей в "Аватарі" повернуться Сем Вортінгтон, Зої Салдану, Джоель Мур, Діліп Рао, Стівен Ленг, Метт Джералд та Сігурні Уівер.