Квітневі прем'єри: топ новинок для серіаломанів

Автор
765
Квітневі прем'єри: топ новинок для серіаломанів

Дотримуйтесь правил карантину, сидіть вдома та дивіться цікаві серіальні новинки.

Попри те, що всі зйомки у Голлівуді скасували через пандемію коронавірусу, серіали будуть виходити на екрани вчасно. Все тому, що їх створення завершилось ще задовго до карантину, відтак кіномани будуть мати, що переглянути у квітні 2020 року.

"Додому до темряви" (Home Before Dark)

Прем'єра: 3 квітня

Жанр: детектив, драма

Творці: Apple TV+

У головних ролях: Бруклін Прінс, Джим Стерджесс, Еббі Міллер, Кайлі Роджерс, Міла Морган

Сюжет: родина 9-річної школярки Хільди Ліско переїжджає до маленького провінційного містечка. Дівчинка мріє стати журналістом та повторити успіх свого батька. Таємничі події, які розгортаються в її родині, змушують Хільду розібратись у ситуації та почати писати свою газету.

Вийшов новий сезон серіалу "Ніщо не трапляється двічі"

"Вверх ногами" (Flipped)

Прем'єра: 6 квітня

Жанр: комедія

Творці: Funny or Die

У головних ролях: Вілл Форте, Кейтлін Олсон, Енді Гарсіа, Артуро Кастро, Єва Лонгорія, Луїс Монкада

Сюжет: сімейна пара Джен та Крікет Мелфі не хочуть витрачати своє життя на офісну роботу. Тому вони вирішують зайнятись чимось цікавим і трішки прибутковим – вести блог та працювати експертами з реновації будинків. Та в одному покинутому маєтку пара знаходить запаси наркокартелю. І все б чудово, якби не з'явились власники схованки.

Від творця популярного «Офісу» вийшов трейлер нового серіалу

"Вижити" (Survive)

Прем'єра: 6 квітня

Жанр: драма, трилер

Творці: Quibi

У головних ролях: Софі Тернер, Корі Коукінс

Сюжет: після моторошної авіакатастрофи змогли вижити тільки двоє пасажирів – Джейн і Пол. Літак впав посеред засніжених гір, тому головною метою для головних героїв є знайти найближче поселення. Однак, щоб вижити, їм доведеться пристосуватись до дикої природи.

"Біжи" (Run)

Прем'єра: 12 квітня

Жанр: комедійний трилер

Творці: HBO

У головних ролях: Донал Глісон, Мерріт Вівер

Сюжет: колишня пара Біллі та Рубі ще в студентські роки уклали угоду: якщо їм потрібно буде все покинути і виїхати з міста, достатньо тільки відправити повідомлення зі словом "біжи". Тоді вони мають прийти на вокзал та сісти у перший потяг, який вирушає після 17:00. Ця мандрівка могла б обернутись на чудову пригоду, якби головні герої не приховували один від одного чимало секретів.

Продовження легендарного серіалу "Друзі" відклали

"Вбиваючи Єву" 3 сезон (Killing Eve)

Прем'єра: 12 квітня

Жанр: драма, трилер

Творці: BBC America and AMC

У головних ролях: Сандра О, Джоді Комер, Фіона Шоу, Кім Бодні, Оуен МакДоннел, Кірбі Хауелл-Баптісте

Сюжет: глядачі зможуть побачити продовження історії про агента Єву та вбивцю-соціопатку Віланнель. Автори телепроєкту покажуть, чому між такими двома різними жінками виник особливий зв'язок та як поліцейська змогла вижити після моторошної кінцівки 2 сезону.

"У третьому сезоні провідна сценаристка Сюзанн Хіткот відправляє Єву, Вілланель і Каролін в місця, більш захоплюючі, незвичайні і дивовижні, ніж будь-коли. Наші фанати не повинні бути розчаровані", – йдеться у заяві Сара Барнетт – президента AMC Networks Entertainment Group і AMC Studios.

"Місіс Америка" (Mrs. America)

Прем'єра: 24 квітня

Жанр: історичний, драма

Творці: Hulu

У головних ролях: Кейт Бланшетт, Узо Адуба, Роуз Бірн, Сара Полсон, Кейлі Картер, Мелані Лінскі

Сюжет: події розгортаються у 1970-их роках в Америці. У країні ведеться боротьба за 19-у поправку до закону, що передбачає рівні права громадян. Юристка Філліс Шлефлі виступає проти фемінізму, легалізації абортів та прав сексменшин. Та що думають решта громадян?

Доля найпопулярнішого серіалу під питанням через пандемію

"Захищаючи Джейкоба" (Defending Jacob)

Прем'єра: 24 квітня

Жанр: кримінальна драма

Творці: Apple TV+

У головних ролях: Кріс Еванс, Мішель Докері, Джейден Ліберхер

Сюжет: серіал розкаже історію окружного прокурора Ендрю Барбері. Чоловік є одним із найперспективніших у штаті Массачусетс, тому йому пророкують чималу політичну кар'єру. Однак ідеальне життя швидко змінюється, коли його 14-річного сина Джейкоба звинувачують у вбивстві однолітка. Всі докази вказують на злочинця, однак батько не вірить у провину нащадка. Тому прокурор сам береться за розслідування.

"Погана освіта" (Bad Education)

Прем'єра: 25 квітня

Жанр: комедія, кримінал

Творці: HBO

У головних ролях: Г'ю Джекман, Еллісон Дженні, Рей Роман, Анналі Ешфорд, Джиммі Татро

Сюжет: в елітній приватній школі США, на перший погляд, все бездоганно. Директор, якого зіграв Г'ю Джекман, робить все для того, аби його школярі потрапили на навчання в найкращі університети. Він активно підтримує імідж навчального закладу, виступаючи у рейтингових програмах. Однак за гарною картинкою приховується кримінальна схема, в якій задіяні не тільки вчителі школи. І от-от вся правда вирветься назовні.