Де і коли дивитись онлайн новий бойовик Гая Річі "Гнів людський"

Читать на русском
Автор
4134
Де і коли дивитись онлайн новий бойовик Гая Річі "Гнів людський" Новина оновлена 28 березня 2023, 10:41

У мережі з’явився перший трейлер нового фільму Гая Річі "Гнів людський" із Джейсоном Стетемом у головній ролі.

Незважаючи на пандемію коронавірусу, карантин та обмеження, режисери продовжують знімати та випускати фільми, щоб людям було чим зайнятися і що подивитися, поки вони знаходяться вдома. Природно знімальний процес відбувається із дотриманням усіх карантинних заходів.

Популярний британський кінорежисер, творець фільму "Джентельмени", Гай Річі один із тих кіновиробників, який продовжив роботу над своїм новим фільмом навіть під час пандемії. Нове "творіння" Річі — бойовик "Гнів людський" знято спільно з Джейсоном Стетемом, який виконує головну роль.

Прем’єра картини очікується в українському прокаті з 22 квітня, якщо, звичайно, коронавірус не внесе свої корективи. Якщо кінотеатри будуть закриті, то фільм можна буде подивитися в онлайн-кінотеатрі, ймовірно, не безкоштовно, або ж дочекатися "піратської" версії.

29 березня вийшов дебютний трейлер фільму, який також доступний вже російською мовою.

У центрі сюжету – загадковий охоронець інкасаторської машини на ім’я Ейч, який спеціально влаштувався працювати в інкасаторську компанію. Герой хоче розслідувати серію пограбувань, під час яких загинув його син. У нього непросте минуле, про яке оточуючі поки що не здогадуються. Коли Ейч знаходить винуватця, він починає діяти рішуче та безповоротно.

Зазначимо, що фільм отримав рейтинг R за насильство, матюки та деякі сексуальні посилання.

Раніше "Телеграф" писав, що Miramax TV планує продовжити фільм Гая Річі "Джентльмени", знявши спін-офф у вигляді серіалу. Деталі виробництва поки що немає.