Скандал на "M1 Music Awards 2017": Могилевській відключили звук

Читать на русском
Автор
721
Скандал на "M1 Music Awards 2017": Могилевській відключили звук Новина оновлена 17 травня 2023, 12:07

Співачка не чула, що співає. Виступ було практично зірвано.

На премії "M1 Music Awards 2017", яка проходила 9 грудня у київському Палаці Спорту, сталося непередбачене. Виступ однієї з найяскравіших зірок українського шоу-бізнесу Наталії Могилевської було практично зірвано. Співачка співала наживо. Вона не тримала в руках мікрофон, а використовувала мікрофон-навушник, щоб мати змогу танцювати.

Коли розпочався виступ, на обличчі Могилевської можна було побачити розгубленість. Вона почала співати, але звук “гуляв”, іноді пропадаючи взагалі. Звісно, оскільки це був прямий ефір, виступ не стали зупиняти, і Наталя примудрилася підлаштуватися та продовжувати співати. Але в якийсь момент, відвернувшись від зали в танці, вона сказала в мікрофон, звертаючись, мабуть, до техперсоналу: "Я не чую себе".

Тут же фоном увімкнули фонограму, хоча Могилевська все одно продовжила співати наживо. Але, мабуть, через хвилювання голос співачки став зриватися, їй не вистачало дихання і звук в цілому залишав бажати кращого.

Натомість картинка не постраждала. Слід віддати належне професіоналізму Наталії Могилевській: вона ні на мить не зупинилася і жодного разу не збилась у танці, незважаючи на переживання через таку незручну ситуацію.

Публіка змогла насолодитися відточеними рухами зірки, а також оцінити її струнку фігуру, яку не приховувала гола сукня. Після виступу співачка одразу ж поділилася своїми переживаннями у Instagram.

“На сцені М1 сьогодні відбувся технічний збій. На сцені взагалі не було звуку. Я не розуміла, де співати і де танцювати половину номера. Це дуже дивно. Такого за моїх 20 років на сцені ще не було. Ми з’ясовуємо, що сталося. Я обов’язково розповім. – повідомила Наталя передплатникам.