Atlas Weekend повертається, щоб подарувати гучне свято музики

Автор
Atlas Weekend повертається, щоб подарувати гучне свято музики

5 липня стартує Atlas Weekend Friends Edition 2021, який триватиме до 11 липня

Нарешті ми дочекалися! Ніхто з нас просто не може уявити ще одного літа без великого музичного фестивалю. І не треба! Вже 5 липня стартує Atlas Weekend Friends Edition 2021, який триватиме до 11 липня. Фестиваль пройде на добре знайомій локації ВДНГ (Київ, пр-т Академіка Глушкова, 1).

Разом з організаторами Atlas Weekend атмосферу свята створюватиме і його спортивний партнер Parimatch: на локації фестивалю розмістять величезну Let's Play Zone, де фанатів кіберспорту чекатимуть чемпіонати з CS:GO та Dota 2, де можна буде позмагатися з друзями та іншими гостями заходу. Для любителів активних розваг буде облаштовано величезний басейн з кульками, в якому кожного дня можна буде пограти у новий вид спорту: баскетбол, волейбол, поло.

THE HARDKISS, Ляпіс, Fatboy Slim: відомі перші учасники нового формату Atlas Weekend 2021

А небайдужим до футболу запропонують шикарне місце на дивані на висоті 4-5 метрів, звідки можна буде подивитися матчі Євро-2020. Ну і, звісно, всіх присутніх очікуватиме розіграш крутих призів.

Гості фестивалю зможуть знайти багато інсталяцій, з якими можна буде сфотографуватися.

Тож, не зволікай! Приходь на Atlas Weekend Friends Edition 2021 та заряджайся літом! Вхід на перші два дні фестивалю безкоштовний!

Великі музичні фестивалі скасовують по всьому світу, але в Україні є ще де відпочити (список)