Ця помилка "вбиває" батарею вашого смартфона: як її можна уникнути

Читать на русском
Автор
1659
Що шкодить батареї смартфона Новина оновлена 13 липня 2024, 20:57
Що шкодить батареї смартфона. Фото Freepik

Дуже важливо приділяти увагу зарядці свого гаджета

Робота смартфона безпосередньо залежить від стану його батареї, і важливо ретельно її доглядати, враховуючи, що з часом вона зношується. Однак багато користувачів роблять помилки, які можуть значно скоротити термін служби акумулятора та погіршити загальну продуктивність пристрою.

У матеріалі The Sun розповіли, за допомогою яких порад можна зберегти батарею гаджета. Особливу увагу слід приділити процесу заряджання.

Яка помилка "вбиває" батарею смартфона

Користувач під ніком AsketRS22 на Reddit розповів, що найбільше акумулятору телефону шкодить перегрів. До нього може призвести швидке заряджання, а також регулярне використання смартфона, навіть у процесі його підключення до мережі. Для батареї це серйозне навантаження, тому вона швидше зношуватиметься.

Також власникам гаджетів не рекомендують залишати смартфон на зарядці всю ніч, оскільки заряджати його потрібно до 80 відсотків. І дуже важливо використовувати тільки фірмові, а не сторонні зарядні пристрої сумнівної якості. Якщо дотримуватись таких елементарних порад, то гаджет може протягнути понад 5 років без особливих проблем.

Раніше "Телеграф" спростував міфи про зарядку телефону. Наприклад, чи можна заряджати смартфон до 100%.