Це знищить ваші кімнати: дизайнери вказали на поширену помилку, яка перетворює житло на базар

Читати російською
Автор

Як створити стильний інтер'єр без зайвого

Ви коли-небудь відчували, що ваша кімната виглядає якось захаращено, незважаючи на всі зусилля? Можливо, проблема в надмірності декоративних елементів. Наприклад, ми розповідали, чому не варто кидатись необдумано озеленювати дім, хоч і з інших причин.

А ще занадто багато подушок, картин і дрібничок можуть створити відчуття безладу та візуального шуму. Про це розповіли дизайнери інтер’єру на livspace.com.

Чому менше – краще?

Коли в інтер'єрі менше відволікаючих елементів, увага зосереджується на основних предметах меблів і архітектурних деталях. Надлишок декоративних елементів може поглинати світло, роблячи кімнату темнішою і меншою. Менше речей – менше пилу і бруду, а отже, менше часу на прибирання.

Як створити мінімалістичний інтер'єр

Кожен аксесуар повинен мати свою функцію або нести естетичне навантаження. Обмежтеся кількома основними кольорами, щоб створити відчуття спокою і гармонії. Додайте глибини інтер'єру за допомогою різних текстур, але не переборщуйте.

realstroyservice.kiev.ua / Кожен аксесуар повинен бути на своєму місці /realstroyservice.kiev.ua

Мінімалізм – це не просто відмова від зайвих речей, це ціла філософія дизайну, яка спрямована на створення елегантного і функціонального простору. Також ми розповідали, яка знакова фішка дорогих кухонь стане катастрофою вже за кілька місяців.