Для ароматної кави: що додати до напою, щоб він став солодким без цукру

Читать на русском
Автор
1289
Тонкощі приготування смачної кави
Тонкощі приготування смачної кави. Фото Freepik

Ці компоненти збагатять смак напою

Маленькі моменти у приготуванні їжі та напоїв можуть задавати тон смаку готової страви. Ми розповідали, як правильно варити макарони. Тепер розповімо, як можна зробити каву смачнішою без додавання рафінованого цукру.

Є багато альтернатив, які покращать смак вашого напою. Про них розповіли на foodbabe.com.

Що додати замість цукру

Кориця

Додає солодкуватого аромату напою, а також має цікавий відтінок смаку, що ідеально поєднується з кавою. Можна додавати як у готовий напій, так і в каву перед приготуванням.

Горіхове та кокосове молоко

Рослинне молоко — чудове рішення, якщо ви з якихось причин не хочете додавати коров’яче. Рослинні види молока надають каві кремової текстури і природної солодкості. Спробуйте збити їх у пінку для більш насиченого смаку.

Какао-порошок

Підкреслює шоколадні нотки кави. Можна змішувати його з кавою перед заварюванням або ж додавати вже безпосередньо у готову чашку.

Морська сіль

Це рішення може здатися дивним і нелогічним, але солона сіль працює на те, щоб ваша кава без цукру мала солодкий смак. Невелика дрібка солі підсилить природну солодкість кави. Тут ніякої магії — лише те, як працюють наші рецептори смаку.

Спробуйте різні комбінації спецій і добавок, щоб знайти свій ідеальний смак. Також ми розповідали, як відмити руки від грибів.