"Ліниві й неорганізовані": суддя "МастерШеф" розповів про труднощі роботи з українцями

Читать на русском
Автор
1040
Ектор Хіменес-Браво вважає українців талановитими, але ледачими Новина оновлена 25 серпня 2021, 06:12
Ектор Хіменес-Браво вважає українців талановитими, але ледачими

Знаменитий суддя "МастерШеф" пишається тим, що працює з українцями, але вважає, що у нашого народу є деякі мінуси.

Суддя кулінарного проекту "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво розповів, які складнощі виникають у нього при роботі з українцями. За його словами, українці дуже талановиті, але іноді ледачі і неорганізовані, що заважає їм будувати успішну кар’єру.

Пост зі своїми думками Ектор опублікував в Instagram.

Шеф-кухар написав, що захоплюється українцями, адже вони дуже креативні і роблять багато хороших проектів. Також він вважає, що українці від природи талановиті, розумні і мають хорошу інтуїцію. Однак, на його думку, їм складно досягати успіхів в кар’єрі, оскільки вони бувають ліниві і неорганізовані.

"Всі хочуть бути головними, керівниками, але не хочуть працювати і не хочуть просто працювати руками. Вони забули про щастя простих професій", — зазначає кулінар.

Також за словами Хіменес-Браво, українці потребують постійної мотивації.

"Ще українець не може мотивувати себе сам, його потрібно постійно підтримувати і мотивувати, це потрібно для нього", — зазначає Ектор.

Раніше відомий український ресторатор і телеведучий Ектор Хіменес-Браво розповів, які труднощі пройшов, коли починав працювати в Україні. Він зазначив, що робота ресторатора, і робота телеведучого не давалася йому легко.