Потягнуло на Батьківщину? Слідом за Лорак інтерв’ю українському телеканалу дала Повалій

Читать на русском
Автор
Таїсія Повалій анонсувала інтерв’ю на телеканалі Інтер
Таїсія Повалій анонсувала інтерв’ю на телеканалі Інтер

Артистка заінтригувала фанатів розмовою про щось дуже важливе і складне для неї.

Мабуть, серед українських співачок, які живуть і виступають в Росії, почався якось флешмоб: вони активно почали давати інтерв’ю для українських телеканалів. Слідом за Ані Лорак, яка вперше за 7 років дала інтерв’ю в Україні, на телеканал Інтер прийшла і співачка Таїсія Повалій.

На своїй сторінці в Інстаграм артистка анонсувала свою появу в одній з програм на каналі, прем’єра якої відбудеться 23 жовтня.

Повалій відзначила, що не могла відмовити "своєму улюбленому телеканалу", та й не мала права. Вона розуміла, що говорити про те, про що повторювалося сотні разів за її життя ніхто не буде, і в цей раз співачку чекає серйозна розмова. Однак яка саме, артистка не уточнила.

"Я трималася молодцем! Я себе хвалила за те, що я дуже сильна !!! Я вийшла з програми з високо піднятою головою!" — написала Повалій, додавши, що після запису програми проплакала півночі.

Раніше, "Телеграф" писав, що Таїсія Повалій шокувала своїх підписників зовнішнім виглядом. Артистка опублікувала коротке відео в соцмережі, на якому "сама на себе" не була схожа.