Морквяний пиріг зі згущеним молоком: рецепт смачного та корисного десерту

Читать на русском
Автор
Морквяний пиріг готується дуже просто
Морквяний пиріг готується дуже просто. Фото santamariaworld.com

Ця осіння випічка виходить неймовірно соковитою.

Восени хочеться частіше балувати себе смачною і ароматною випічкою. І якщо сезон ягід і літніх фруктів вже завершився, то сезон таких корисних коренеплодів в самому розпалі. Саме тому саме час побалувати себе смачним, ароматним і яскравим морквяним пирогом.

Відомий кулінар Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом соковитого осіннього десерту. Особливим його смак робить крем-сир.

Як приготувати морквяний пиріг

Інгредієнти:

  • Цукор — 100 гр.
  • Цукор тростинний — 100 гр.
  • Олія — 150 гр.
  • Ванільний екстракт — 2 гр.
  • Яйце — 5 шт.
  • Борошно — 160 гр.
  • Розпушувач — 2 гр.
  • Кориця — 2 гр.
  • Натерта морква — 120 гр.
  • Крем-сир — 450 гр.
  • Згущене молоко — 100 гр.
  • Горіх волоський — 20 гр.

Спосіб приготування:

  1. Змішайте цукор, тростинний цукор, рослинну олія, ванільний екстракт і всі яйця. Додайте просіяне борошно разом з розпушувачем і корицею.
  2. Перемішайте до однорідності і додайте натерту моркву.
  3. Вилийте у форму на пергамент і запікайте 35-40 хвилин.
  4. Для крему змішайте крем-сир зі згущеним молоком і збийте до однорідності.
  5. Змастіть сирною масою остиглий морквяний бісквіт і залиште в холодильнику на 1 годину.
  6. Прикрасьте подрібненими волоськими горіхами.

Раніше "Телеграф" публікував рецепт ледачого штруделя зі сливами.