"Міс Україна Всесвіт", що відмовляється говорити рідною мовою, стала зіркою росЗМІ

Читать на русском
Автор
1548
Анна Неплях записала відео, після якого росіяни знову напали на українців
Анна Неплях записала відео, після якого росіяни знову напали на українців. Фото https://www.instagram.com/missukraine_universe/

Відео української красуні в Росії розтиражували під "потрібним" кутом

Українська модель і блогер Анна Неплях, яка стала володаркою титулу "Міс Україна Всесвіт-2021", стала зіркою російських ЗМІ і Телеграм-каналів. Після того, як дівчину з Дніпра звинуватили в мережі у відмові говорити рідною українською мовою, вона записала відеозвернення, яке розтиражували росіяни, звичайно ж, з нападками на Україну.

У соцмережах Анну звинуватили в тому, що вона відмовляється вести блоги на рідній мові, після чого вона відповіла хейтерам словами: "Я, як людина, яка виросла в російськомовній родині в місті, де 90% розмовляють російською мовою, заслуговую поваги і того, щоб самовиражатися на тій мові, на якій мені зручно".

І хоч дівчина записала відео по-українськи, в РФ його розтиражували під "потрібним" кутом. Мовляв, "радикали" "зацькували" модель і не дають їй говорити на тій мові, на якій вона хоче. Росіяни шкодують дівчину, бажають їй терпіння і кажуть, що багато людей в Україні "сумують по російській мові і змушені підкорятися правилам".

Інші міркують так: "Мені здається, українці вже давно не вважають нас за братів. Не варто з ними взагалі йти на контакт".

Неплях відповіла хейтерам за російську мову

Нагадаємо, що Анна Неплях найбільш відома своєю участю в 10 сезоні популярного реаліті-шоу "Холостяк" і саме вона представить Україну у фіналі конкурсу в Ізраїлі.