І рідина, і непосидючі стрибуни: свіжа добірка найкращих котиків тижня

Читати російською
Автор
Новина оновлена 04 листопада 2021, 11:49

Різношерсті мурчали вже готові радувати людей своїми трюками

Будь-які вихідні слід починати правильно — з добрих новин, які приносять посмішки та позитивний настрій. Що може впоратися з таким завданням краще за котів? Мабуть, нічого!

Тому "Телеграф" із задоволенням поділиться добіркою найкращих "котячих" жартів та відеороликів, які попалися кореспондентам у мережі за останній тиждень.

І почнемо ми із найупевненішого пушистика у нашій колекції. Мабуть, саме у цього кота слід повчитися тому, як треба "вриватися" у вихідні, щоб усі знали, що цей час належить тільки вам.

Звичайно, ранок у суботу для багатьох людей починається набагато пізніше, ніж у будні. Імовірно, саме з таким виразом мордочки, себто обличчя, прокидається більшість із нас, усвідомлюючи, що поспішати нікуди не потрібно.

Вихідні дозволяють нікуди не поспішати і присвятити час, наприклад, догляду за собою — як ці пухнастики, які вкотре доводять, що коти насправді знаходяться не в твердому, а в рідкому агрегатному стані.

Коти – це рідина

Або ми просто можемо подивитися щось прекрасне — серіал, фільм, на рибку в акваріумі…

Хоча, цілком можливо, комусь із нас захочеться просто довше повалятися у ліжку. Головне, щоб не знайшовся якийсь шкодник, котрий так само бажає зігнати наші бочки з місця. (Добре, що котику байдуже).

Головне, щоб перебування в будь-якому ліжечку не спричинило жодних наслідків. Навіть якщо ви не є котом, рекомендуємо вам про всяк випадок триматися подалі від котячої м’яти. А то, знаєте, всяке буває.

Від тієї ж м’яти, наприклад, може зрештою стати не дуже добре. Як і, в принципі, від усвідомлення, що будні дуже скоро.

Хтось усвідомив, що вихідні надто короткі /фото з відкритих джерел

До речі, дуже співчуваємо, якщо для вас ранок суботи є робітником. Визначити це допоможе не тільки будильник, а й прекрасна логічна порада мудрого котаге ("Телеграф" ненароком передає привіт усім шанувальникам "Наруто").

Котяча істина /фото з відкритих джерел

До речі, легкий анімешний відступ. Шанувальники того ж "Наруто" явно оцінять потужну чакру кота з наступного ролика, який здатний ходити по воді. (Ні, ми не бачимо, що там крига і це підстава. Це. Сильна. Чакра).

Повернемося від аніме до реального життя. Якщо ви дійсно працюєте, то деякі з котиків поділяють ваш біль — спокійним життя назвати не можна навіть у найпухнастіших представників нашого суспільства.

Припустимо, що навіть найзатятіші соні вирішать піднятися з ліжка, щоб знайти для себе цікаве заняття. Будьте обережні, крокуючи вдома, і дивіться собі під ноги. А раптом хтось підступний вирішив раптово помити підлогу? Тоді можете закінчити такими ж бальними піруетами, як і герой наступного відео.

Деякі ж коти обирають стрибки витонченіші, проте вони навіть не уявляють, наскільки підступними бувають їхні господарі… Ніколи не довіряйте різнокольоровим кулястим конструкціям!

Навіть якщо таку конструкцію після перебування на карантині демонструє дзеркало. Не вірте відображенню, ви прекрасні!

З подібною проблемою через карантин зіткнулися багато хто /фото з відкритих джерел

А якщо вам хочеться ще більше котиків у своєму житті, то "Телеграф" пропонує переглянути добірку пухнастиків вихідного дня з минулого тижня. Пам’ятайте: котів багато не буває!