"Можу спати спокійно": Ілона Гвоздьова єхидно відзначила виліт Меловіна з "Танців із зірками" (відео)

Читать на русском
Автор
Ілона Гвоздьова "дочекалася" відходу Меловіна з проєкту
Ілона Гвоздьова "дочекалася" відходу Меловіна з проєкту

Танцівниця не приховує своєї радості від відходу Меловіна з проекту.

Дедалі менше ефірів залишається до фіналу найпопулярнішого танцювального шоу України — "Танці з зірками-2021" — до суперфіналу залишилося п’ять тижнів. У неділю, 31 жовтня, на телеканалі "1+1" відбувся дев’ятий прямий ефір, темою якого став вечір хітів гурту "Океан Ельзи".

Напрочуд багатьох глядачів у зоні ризику виявився артист із найбільшою армією фанатів Меловін. У "танці за життя" він та Саша Зарицька виконували ча-ча-ча, і танець солістки KAZKA суддям сподобався більше. Меловін та Ліза Русіна залишили проєкт.

Цю новину не могла пропустити і найзапекліша прихильниця пари — танцівниця Ілона Гвоздьова. На своїй сторінці в Інстаграм вона опублікувала єхидну публікацію, в якій пораділа вильоту Меловіна з шоу, виконавши ча-ча-ча.

"Тепер я можу спокійно спати! Вибачте, накипіло і справедливість перемогла" — додала танцівниця.

І куди ж без хейтерів Гвоздьової. У коментарях під цим постом Ілони — "буря". Меловінатори проти тих, хто підтримує Гвоздьову і вважає, що співак вилетів заслужено.

Реакция на пост Илоны Гвоздевой
Реакция на пост Илоны Гвоздевой
Реакция на пост Илоны Гвоздевой
Реакция на пост Илоны Гвоздевой
Реакция на пост Илоны Гвоздевой

Нагадаємо, що паралельно з "Танцями з зірками" йде і конфлікт Ілони Гвоздьової, з якою "Телеграф" раніше публікував ексклюзивне інтерв’ю, з однією з пар сезону 2021 — MELOVINом та Лізою Русиною. Після кожного ефіру Гвоздьова "розбирала" танець кожної з пар і неодноразово зазначала, що їй не "до душі" ні постановки, ні образи, ні танці Меловіна. Також під руку потрапляла його партнерка Ліза Русіна, техніка якої також не влаштувала Гвоздьову.