"Розкішна жінка": 72-річна Алла Пугачова вразила фанів стильним образом (фото)

Читать на русском
Автор
2158
Алла Пугачова та Максим Галкін Новина оновлена 28 листопада 2021, 23:19
Алла Пугачова та Максим Галкін

Чоловік Примадонни пожартував, що завдяки соцмережам дізнався, де його дружина.

Відома російська співачка, Примадонна Алла Борисівна Пугачова у свої 72 роки виглядає набагато молодшою. Артистка кожним своїм виходом вражає та дивує своїх фанатів своїм зовнішнім виглядом.

На своїй сторінці в Інстаграм чоловік Пугачової, відомий шоу-мен та комік Максим Галкін опублікував миле відео, на якому показав, як Алла Борисівна ходить магазинами.

Примадонна російської естради постала в стильному вбранні total black, яке розбавило стильною прикрасою з білих перлів і великими чорними окулярами. Позувала Пугачова в бутіку стиліста Ігоря Гуляєва, який також поділився подібним відео у себе в соцмережі.

"Завдяки соцмережам знаєш, де дружина" — пожартував Галкін у себе в Інстаграм.

"Від себе додав трохи і образ заграв по-новому" — написав Гуляєв у себе в соцмережі, показавши фото Алли Борисівни у її образі, який він доповнив хутряною шапкою.

У коментарях під постами шанувальники артистки відзначили її прекрасний і молодший вигляд, а також захопилися її стилем.

Комментарии под постом Аллы Пугачевой
Комментарии под постом Аллы Пугачевой
Комментарии под постом Аллы Пугачевой

Нагадаємо, що Алла Пугачова та Максим Галкін одружені вже майже 10 років. У 2013 році сурогатна мати народила їм двійнят Гаррі та Лізу. Минулого року хлопці вперше пішли до школи.

Раніше "Телеграф" писав, що 50-річну Христину Орбакайте переплутали з її 72-річною мамою — Аллою Пугачовою. Їхня схожість просто вражає.