Меган Маркл перемогла в суді проти британського таблоїду через три роки

Читать на русском
Автор
Герцогиня Сассекська близько трьох років боролася із британським виданням
Герцогиня Сассекська близько трьох років боролася із британським виданням. Фото twitter

Дружина принца Гаррі зуміла досягти справедливості.

У сім’ї Меган Маркл і принца Гаррі радісна подія: через три роки судової тяганини та розгляду герцогині вдалося припинити судовий процес проти Associated Newspapers. У четвер, 2 грудня стало відомо, що Меган виграла суд проти британського таблоїда Mail on Sunday.

Про це повідомляє видання People.

Дружина принца Гаррі отримає від видавництва значну фінансову компенсацію у розмірі 2 млн доларів, а також публічні вибачення на першій шпальті Mail on Sunday, чого побажала Меган особисто.

"Це перемога не тільки для мене, а й для всіх, хто будь-коли боявся відстоювати те, що правильно", — сказала Меган після винесення вироку в Лондоні.

Нагадаємо, що дружина принца Гаррі подала до суду на британські ЗМІ за порушення авторських прав та неправомірне використання приватної інформації. Ще у 2018 році ЗМІ опублікували скандальний лист, який Меган Маркл написала своєму батькові, в якому попросила його дати спокій її сім’ї.

Як повідомляв "Телеграф", раніше дружина принца Гаррі Меган Маркл потрапила до списку найвпливовіших людей у 2021 році за версією журналу TIME.