Данилко на рідкісному фото обнявся з "ворогом Росії №1"

Читать на русском
Автор
6379
Андрій Данилко
Андрій Данилко. Фото https://www.instagram.com/maskaukrainetv/

Артист поділився знімком зі своєю колегою з Латвії – Лаймою Вайкуле.

Популярний український шоу-мен, відомий у всьому світі в образі епатажної Вєрки Сердючки, Андрій Данилко, якому у жовтні виповнилося 48 років, вразив своїх підписників у соцмережах своїм зовнішнім виглядом.

На своїй сторінці в Інстаграм Андрій Михайлович опублікував фото зі своєю колегою, відомою співачкою з Латвії Лаймою Вайкуле, яку у РФ вже охрестили "ворогом №1" за те, що вона відмовилася виступати в окупованому Криму "за жодні гонорари".

У підписі до фото Данилко уточнив, що знімок було зроблено під час зйомки "Дизель-Шоу". Андрій Михайлович та Лайма Вайкуле позують перед камерою у чорних костюмах та з шампанським у руках. Тільки якщо Данилко налив собі келих, то Вайкуле вирішила забрати собі пляшку.

Але найбільше притягує погляд до фото молодий вигляд Андрія Михайловича. Шоу-мен дуже помітно схуд.

У коментарях багато зіркових колег, наприклад Леся Нікітюк, і багато підписників зірки зазначили, що зараз він виглядає набагато молодшим за свій вік.

Реакция сети на пост Данилка
Реакция сети на пост Данилка
Реакция сети на пост Данилка
Реакция сети на пост Данилка
Реакция сети на пост Данилка
Реакция сети на пост Данилка

Нагадаємо, що Андрій Данилко — зірковий детектив у популярному загадковому гіпершоу "Маска", в якому відомі особи виступають у різних костюмах, намагаючись заплутати глядачів та суддів. У суботу, 4 грудня, відбувся сьомий випуск проєкту, в якому розсекретили Порося – ним був Народний артист Павло Зібров.