Майже як люди: розумні, дивні, кумедні котики тижня від "Телеграфу"

Читать на русском
Автор
2113
Кожен котик має свою фішку
Кожен котик має свою фішку. Фото Колаж "Телеграфу"

Тварини навколо нас не перестають тішити кумедними моментами.

Милі, пухнасті, сірі, плямисті, руді — такі різні котики. А ви знали, що у світі близько 500 млн домашніх кішок? Частина з них потрапила у добірку наймімімішних та незвичайних зображень та відео цього тижня від "Телеграфу".

Першим у добірці йде цей розумний сірий красень, котрий навчився корисної навички — самому наливати собі воду з кулера. Цікаво, а каву готувати його можна навчити? Але кіт не тільки розумний, а й живе чудовим життям — з усіма необхідними "плюшками".

Розумний кіт

Для тих, хто провів п’ятницю активно і зараз на релаксі, пропонуємо згадати вчорашній вечір та потанцювати з цим рижиком.

Котик танцює

Полохливі кошенята, дуже небезпечні птахи і собака з ходою "від стегна" — в цьому відео, хоч і не тільки представники прекрасної половини тваринного світу, що мурчать, але воно, безсумнівно, викличе вашу усмішку.

Смішні котики

Коти — це не тільки відмінна "грілка" та вірні друзі, а ще й вчителі іноземних мов.

Морда котика

Знайти собі котика до душі може кожен із нас — тусовщика, хитрюгу чи ось такого білого малюка, який схожий одразу на багатьох людей напередодні свят.

Меми про котиків

Але на свято важливо не лише бути з подарунками, а й не переборщити із розвагами. Тим більше їх навколо — дуже багато, як у кота Василя.

Меми з котами

Але найголовніше на Новий рік — щоб було кого "куснути". І не отримати при цьому удару лапою.

Котики відео

Бонусом хочемо розповісти історію не про котиків, а про людську доброту. Двоє собак "застрягли" на дорожній розділовій лінії і не могли перейти трасу. Чоловік зупинився та допоміг перейти їм через дорогу.

Собакам допомогли перейти трасу

Якщо ваш міміметр ще не зашкалив і ви готові ще до однієї порції кото-гарнюнь — у попередніх випусках "Котів тижня" є на що подивитися.